Slimmer werken,
niet nóg harder

Jij mooi je bedrijf naar een hoger niveau tillen, terwijl WAZZ aan de knoppen draait om je online sterker neer te zetten.

Slimmer werken,
niet nóg harder

Jij mooi je bedrijf naar een hoger niveau tillen, terwijl WAZZ aan de knoppen draait om je online sterker neer te zetten.

WAZZDA?

WebAssistant Zonder Zorgen

WAZZ is het bedrijf van Kristel van Prooijen, WordPress webbouwer in hart en nieren. Kristel is opgeleid als Webdesigner op het Grafisch Lyceum in Utrecht, heeft haar WebAssistant certificaat en heeft van 2018 tot 2023 bij Weblish als trainer, en WebAssistant gewerkt.

Jou helpen aan een sterke online aanwezigheid is waar Kristel blij van wordt. Of het nu gaat om het maken van een klantgerichte website, of een pakkende onepager: het kan allemaal.

image_50388225

Waarmee kan WAZZ jou helpen?

Alles is zelf te doen, maar zeg nou zelf: honderden uren Youtuben of Googlen kan behoorlijk frustrerend zijn. WAZZ pakt het uit handen en zet die online producten zo voor je neer.

Website laten maken

Tuurlijk kun je ook je buurjongen vragen een website in elkaar te zetten, maar met WAZZ maak je een website die ook nog klanten oplevert en goed kan scoren in Google. Slim toch?

Onderhoud voor website

"Och jee, moesten er updates aan de site gedaan worden?" Onderhoud: het meest verwaarloosde onderdeel van de website. WAZZ neemt het graag van je over. Zie het als de APK van je site (en meer...)

Strippenkaart

Regelmatig kleine klussen die je over de schutting wilt gooien? Met de WAZZ strippenkaart (al vanaf 3 uur) heb je een kopzorg minder. WAZZ houdt de stand netjes bij en rapporteert de voortgang.

 

Waarom WAZZ?

Snel

Niks maanden wachten voor die site klaar is. Soms al binnen 2 weken klaar.

Helder

Bij WAZZ weet je vanaf het begin wat er van elkaar verwacht wordt. Via de mail spreken we alle zaken af en tussendoor spreken we elkaar via Zoom. Lekker efficiënt.

Betaalbaar

Met een strak uurtarief (€ 50,00).

Omdat iedereen wil weten of de portemonnee dit bedrag kan missen geeft WAZZ richtprijzen. Mail voor meer info.

Neem contact op!

Meer weten of gewoon gezellig een bakkie drinken?

Neem dan contact op via 06-15486547 of vul het onderstaande formulier in.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.